Haptotherapie Heuvelrug

Arnhemsebovenweg 285 - 3971 MH Driebergen-Rijsenburg

Beste Clienten, verwijzers en andere belangstellenden,

Vanaf 18 februari zijn de coronamaatregelen sterk versoepelt. Dit betekent dat wij samen overleggen of het wenselijk is om binnen de 1,5 meter een mondkapje te dragen. Daarnaast behouden we, uit het oogpunt van veilig en verantwoord blijven werken, onderstaand hygiëneprotocol.

Warme groeten,

Joyce 

Ons hygiëneprotocol vanaf 18-2-2022

  1. Onze werktijden zijn dusdanig dat we tussen de afspraken door tijd hebben om te ventileren.
  2. We vragen je om precies op tijd te komen waardoor verblijven in de wachtkamer niet nodig is. Mocht er toch wat tijd zitten tussen binnenkomst en behandeling, dan gaan we er van uit dat je zelf rekening houdt met de 1,5 meter tussen cliënten onderling in de wachtruimte.
  3. We geven bij ontvangst en afsluiting geen hand.
  4. We desinfecteren onze handen met een gel vooraf en na afloop van het werken aan de behandelbank.
  5. We raken alleen aan als je dat zelf ook zinvol en wenselijk vindt.
  6. We vragen je thuis te blijven wanneer je last hebt van één van deze klachten: verlies van smaak en of reuk, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts.
  7. We vragen je een groot badlaken of hoeslaken mee te nemen om op te liggen. De afmetingen van het badlaken moeten dan wel zodanig zijn dat jouw hele lichaam er gemakkelijk op kan liggen. 

Veel warme groeten,

Joyce

 

DSC01599_1    voeten_Wijk_007_2

Je lichaam is een goede vriend die vertelt hoe het met je gaat. Je gevoelsleven en je lijf is een heel belangrijk aspect van menszijn. Haptotherapie helpt om de signalen van je lichaam te (h)erkennen en meer balans te vinden tussen denken en voelen.

 

Aanmelden Routebeschrijving